82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

New Kids On The Block -I'll Be Loving You (Forever)(1988년)

뮤직 조회수 : 527

https://www.youtube.com/watch?v=GCK9jQTye2Q

I'll Be Loving You (Forever)

난 당신을 (영원히) 사랑해요

Yeah

I'm not that kind of guy who can take a broken heart

나는 아픈 가슴을 가질 수 있는 남자가 아니예요

So don't ever leave

그러니 날 버리지 말아요

I don't want to see us part

난 우리가 떨어져 있는것을 보고 싶지 않아요

The very thought of losing you means That everything Would go down under

당신을 잃는다는것은 모든것들이 가라앉는걸 의미하죠

[Chorus: ]

I'll be loving you forever

난 영원히 당신을 사랑할거예요

Just as long as you want me to be

당신이 나를 원하는 그때까지

I'll be loving you forever

나는 영원히 당신을 사랑할거예요

All this love's for you and me, yeah

이 모든 사랑은 당신과 나를 위한것이죠.

(I'll be loving you)

난 당신을 영원히 사랑할래요

I'll be

Loving you

(The things you do)

당신이 했던 일

Yeah, it's forever

예, 그건 영원해요

I'll be

Loving you, yeah

사랑해요, 예

I count the blessings that keep our love new

난 우리의 사랑을 지켜준 축복들을 세어봐요

There's one for me

그중에 하나는 나를 위한것

And a million for you

그리고 백만개는 당신을 위한것

There's just so much that I want to say

당신에게 하고 싶은 말은 너무나 많지만

But when I look at you

당신을 보는 순간

All my thoughts get in the way

내 모든 생각은 사라져 버리죠

[Chorus ]

We've learned to fall to every turn by now

우리는 지금까지 모든것을 배워왔죠

This love will last forever

이 사랑이 영원할 거예요

I can see it all now

나는 이 모든걸 지금 볼 수 있어요

Loving only you, girl

오직 당신만을 사랑하죠, 그대여

Oh girl

오, 그대여

I'll be loving only you

난 영원히 그댈 사랑해요

Be loving you girl

당신을 사랑해요. 그대여

3 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. 아~~
    '18.2.12 9:55 PM (218.152.xxx.145)

추억 돋아요~~

• 2. ..
    '18.2.12 9:57 PM (203.229.xxx.102)

국딩시절 의미도 모르면서 외우던 가사네요. 아련아련..

• 3. 90년대 초
    '18.2.12 10:56 PM (121.147.xxx.87)

콘서트장 아수라장 나서
    병원 실려 가고 사망한 아이들도 있었는데...ㅠ.ㅠ

인기 진짜 장난 아니었죠.