82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

영작확인좀 부탁드릴께요..급해서요..

rudal77 조회수 : 402
많이 창피한데요. 급해서 82능력자분들께 도움 구합니다. 지금바로 메일보내야해서요. 꼭좀 수정부탁드릴께요. 내용은.. 우선 그간의 노고에 감사한다. 어제 본사에 방문하여 매니저와 미팅을 가졌다. 기술적인 문제가 언급되었는데 우리는 아무런 정보가 없다. 너도 알다시피,서비스가 우리가 계획보다 24일로 앞당겨졌다. 그들은 모든것들이 24일 이전까지 잘 진행되어가고 있는지 불안해한다. 또한,그들은 너희의 아래와 같은 현실적인 답변을 기다리고 있다. 1,모든 주방기물들의 사이즈와 용량과 사진 2,우리가 실제 납품할 가구들의 모든 사진 우리는 18일 이전에 입주시기에 맞추어 가구 공급을 마쳐야 한다 빨리 진행해주길 바라며 현재 진행상황에 맞추어 좀더 자세한 정보를 업데이트 바란다. 또한 모든것이 잘되기를 바란다 i visited headquarters office in seoul and had a meeting with assosiate manager. technical issues were mentioned but we got no any info. as you know, the service will supply on 24th,a week earlier than the origin plan. therefore,they feel some anxiety if everything goes well or not til on 24th, and waiting for your prompt reply below. 1,each equipment size and electric capacity for kitchen with photo. 2,send the photos of furniture actualy will be delived. the day is approaching when we have to supply funitures.(before on 18th) please try to proceed as fast as possible. also update us with more specific info that currently under progress. i hope everything will come out all right. 쓰고보니 정말 발영어네요. 수정좀 부탁드립니다.
6 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. 아줌마입니다
    '14.12.9 1:16 PM (203.244.xxx.14)

잘 쓰셨네요. 일단 앞부분:
    I visited the headquarters in Seoul and had a meeting with associate manager to discuss technical issues. But we have no detailed information. The service will be provided on 24th, a week earlier than originally planned. Currently, we feel anxious about whether everything will go well by 24th. Your prompt reply is requested as below:

• 2. 아줌마입니다
    '14.12.9 1:23 PM (203.244.xxx.14)

나머지는...

1.Each equipment size and electric capacity for kitchen with photos.
    2.The photos of furniture already delivered.

The due date is coming for furniture delivery (due date: Dec 18th). Please, proceed as fast as possible and update us with more information on current status. I hope everything will come out all right!
    고칠게거의 없네요.
    짝짝짝 잘하셨어요!!

• 3. 성격은곧신념
    '14.12.9 1:23 PM (207.216.xxx.8)

윗분 ... 닉네임을 '능력자'입니다로 고쳐주세요...^^
    덕분에 배우고 갑니다..^^

• 4. 아줌마입니다
    '14.12.9 1:25 PM (203.244.xxx.14)

The photos of furniture to be delivered -> 요롷게 고치셔야 할듯. 제가 한글은 안보고 영어만보고 고쳐서요.

• 5. rudal77
    '14.12.9 2:14 PM (180.233.xxx.139)

급해서 메일먼저 쓰고왔어요..
    윗분 넘넘 감사드려요..
    저도 공부열심히 해서 다른분들 도와드리고 싶네요.
    정말 감사합니다.
    저한텐 너무 큰도움이 되었네요.
    띄어쓰기도 안된지 몰랐어요..ㅜㅜ

• 6. 타임버드
    '14.12.9 4:02 PM (125.139.xxx.247)

gggggggg