82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

영어지문에서 의미파악 부탁드려요

skfjst 조회수 : 638

You are walking in a rain forest when you come across a deep narrow valley. The valley is 10 meters deep, and 20 meters wide, and several kilometers long. You have a 6­meter ladder, a pair of scissors, a box of matches, a candle, an endless supply of rope, and several rocks. How do you cross the valley? Most people don’t solve the problem because they consider too many factors. They may try to in vent creative solutions us in g the ladder, the scissors, the candle, and the matches. But the puzzle states that you have an “endless supply of rope.”< So you only have to dump the rope in to the valley until it is filled up and you walk comfortably across.> Sometimes  too much in formation in solv in g a problem makes it more difficult than just the b are essentials

단순한 해석은 알겠는데요< 밑줄 친 부분>요 계곡에 밧줄을 던지는걸로 어떻게 저렇게 깊고 넓은 계곡을 건널수있죠? 계곡이 채워질때까지 밧줄을 계곡으로 던진 뒤 건너가면 된다는데..

물에 밧줄만 던진다고 건널수가 있나요? 가라앉지않나요? 주제나 내용은 알겠는데 저 부분이 어떻게 건널수 있는지가 의문입니다.

2 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. ..
    '14.11.11 12:45 PM (211.105.xxx.154)

열대우림이고 계곡이 채워진다는 말이 물이 채워진다는 말같아서 물을 지칭하는지 알았는데..!아! 로프로 속을 채우는거군요 감사해요

• 2. 'Endless' supply of rope
    '14.11.11 1:06 PM (50.166.xxx.199)

가 제공되니 그 깊고 넒은 계곡을 채울 때까지 쓸 수 있는 것이죠.
    원문에도 나옵니다.
    너무 많은 정보나 머리 굴리기 보다는 단순하고 기본적인 것만으로도 해결할 수 있을 때가 있다는거죠.
    그러니까 밧줄 좀 던지는 것으로 어떻게 계곡을 건널 수 있지?라고 흔히 생각할 수 있지만 '무한정' 의 밧줄이라고 했기 때문에 다른 것 없이 밧줄만으로도 해결 가능한 것임을 말하는 것이죠.