82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

the winner takes it all 너무 슬프네요

마마미아 조회수 : 1,665

마마미아를 어제 다시 봤는데요

메릴 스트립이 부른 the winner takes it all 이 너무 슬프네요.

메릴스트립이 저 씬에서 번도 엔지내지 않고 한번에 갔다던데.

정말 연기 잘하는것 같아요

피어스브로스넌 연기와 노래는 좀 안습이지만.

그만한 비주얼의 중년을 찾기가 쉽진 않았겠죠. ㅋㅋㅋ

노래 가사 처럼

승자는 모두 다 갖고 패배한 저는 이게임의 rule을 따라야 하겠죠.

저는 더이상 당신에게 내놓을 카드도 할말도 없네요.

지난번에 만났을 때 자신감도 없고 긴장한 내모습에 슬퍼졌다면 미안해요.

당신이 이겼고 내마음도 그녀의 마음도 모두다 가지세요

제가 하고싶은 말이랑 똑같아요..

어떻게 이렇게 잘표현했는지 모르겠어요.

유투브 주소 링크할께요

눈물나실지도 몰라요 ㅠㅠ

전 눈물 엄청났음

http://youtu.be/6JVaOhRztdw

I don't wanna talk
About the things we've gone through
Though it's hurting me Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say No more ace to play

The winner takes it all The loser standing small
Beside the victory That's her destiny

I was in your arms Thinking I belonged there
I figured it made sense Building me a fence
Building me a home Thinking I'd be strong there
But I was a fool Playing by the rules

The gods may throw a dice Their minds as cold as ice
And someone way down here Loses someone dear

The winner takes it all The loser has to fall
It's simple and it's plain Why should I complain.

But tell me does she kiss Like I used to kiss you?
Does it feel the same When she calls your name?

Somewhere deep inside You must know I miss you
But what can I say Rules must be obeyed

The judges will decide The likes of me abide
Spectators of the show Always staying low

The game is on again A lover or a friend
A big thing or a small The winner takes it all

I don't wanna talk If it makes you feel sad
And I understand You've come to shake my hand

I apologize If it makes you feel bad
Seeing me so tense No self-confidence

But you see The winner takes it all
The winner takes it all

1 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. 동감백배
    '12.10.9 11:50 PM (175.125.xxx.131)

저 이 노래 멜로ㄷ부터 가사까지... 정말 눈물나는 노래라고 생각합니다.
    격정적이고 슬퍼요.. ㅠㅠ