82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

abba- happy new year(1980년)

뮤직 조회수 : 417

https://www.youtube.com/watch?v=LRa8g-m4UNk

No more champagneAnd the fireworks are through
Here we are, me and you
Feeling lost and feeling blue
샴페인도 떨어지고 
불꽃놀이도 끝났어요 
당신과 나, 이렇게 여기에 
우울하게 길을 헤매고 있어요 
It's the end of the party
And the morning seems so grey
So unlike yesterday
Now's the time for us to say
파티는 끝나고 
아침은 너무도 쓸쓸해요 
어제와는 너무 다르게, 
이제 이렇게 말할 시간이네요 
Happy new year
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You and I
새해 복 많이 받으세요 
세상의 모든 이웃들이 
친구가 될 수 있다는 
희망을 갖길바래요 
새해 복 많이 받으세요, 새해 복 많이 받으세요 
우리 모두 희망과 도전할 의지를 갖길 바래요 
그렇지 않으면 죽어 누워 있는 거나 마찬가지니까요
당신과나
Sometimes I see How the brave new world arrives
And I see how it thrives 
In the ashes of our lives
Oh yes, man is a fool And 
he thinks he'll be okay
Dragging on, feet of clay
Never knowing he's astray 
Keeps on going anyway
때때로 나는 새로운 세상이 얼마나 
용감하게 왔는지 알게되요 
인생의 슬픔속에서도 번성해 온 것도 알게 됐죠
그래요, 사람들은 아무것도 모르면서 모든 것이 그냥 잘 될거라 생각하죠
진흙탕에서 발을 끌면서 
길을 잃고 있다는 것을 결코 모르죠
계속 앞으로 갈 뿐이죠
May we all have a vision now and then
Of a world where every neighbour is a friend
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die
You ~~~ and I
세상의 모든 이웃들이 
친구가 될 수 있다는 
희망을 갖길바래요 
당신과나
Seems to me now That the dreams we had before
Are all dead, nothing more
Than confetti on the floor
It's the end of a decade 
In another ten years time
Who can say what we'll find
What lies waiting down the line
In the end of eighty-nine
전에 품고 있던 꿈들은 이제 모두 사라지고 
남은 건 바닥에 색종이 조각들 뿐이죠 . 
이제 10년(1970년대)의 마지막이죠. 
또 다른 10년이 지나면 
우리가 무엇을 찾게 될지, 
무엇이 기다리고 있을지, 
누가 말할 수 있을까요? 
89년(1989년)의 마지막이 될 때 말이죠.
You ~~~ and I
세상의 모든 이웃들이 
친구가 될 수 있다는 
희망을 갖길바래요 
당신과나

4 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. ..
    '18.1.13 1:27 PM (218.54.xxx.18)

웬지 위안이 되고 힘이 납니다
    고맙습니다
    올려주셔서

• 2. 뮤직
    '18.1.13 1:29 PM (1.240.xxx.26)

../감사합니다^^

• 3. ♡♡♡
    '18.1.13 1:33 PM (121.182.xxx.90)

오랫만이예요...
    잘 볼께요...땡큐.

• 4. 추억
    '18.1.13 9:18 PM (223.33.xxx.51)

아바노래도 좋지만 가사도 주옥같네요