82cook.com을 즐겨찾기에 추가

자유게시판

드러낼 수 없는 고민을 풀어보는 속풀이방

또 영어 질문요.ㅜㅜ

.. 조회수 : 522

오늘 계속 이런질문만 올리네요.

해석좀 부탁드릴께요.

500 Plaza Drive Secaucus NJ 07094 877.752.2387 Thank you for emailing The Children's Place! We are dedicated to responding to our customers in a timely manner. We respond to messages in the order in which they are received and we reply to most messages within 48 hours. Please note, some inquiries may require additional time to research. If you require immediate assistance, we recommend calling us and referencing Case Number 1509204 and one of our Representatives will be happy to help. Our Call Center Hours of Operation are: Monday - Friday 9AM to 8PM ET Saturday and Sunday 9AM - 5:30PM ET US Customers please call 1-877-752-2387 Canadian Customers please call 1-877-827-7895 Important: If your email request was to cancel or modify an existing order, please note we process orders immediately and will not be able to cancel or change the items on your order. Please contact Customer Service at the number above for additional assistance. Sincerely, The Children's Place This is an automated message. Please do not reply.

너무 긴가요...?

미국 싸이트에 옷을 주문하면서 이중주문이 되어버려서

취소해달라고 메일 보냈는데 이렇게 답이 와서요.

저 완전 까막눈이 된거 같아요.

그래도 82님들이 있어서 이렇게 부탁도 드리고..너무 감사드려요,.

3 개의 댓글이 있습니다.
  • 1. 어렵다
    '13.3.28 9:22 PM (180.18.xxx.9)

취소는 이메일로 취소 해도 주문처리가 빠르게 진행되어 취소 할수 없거나 변경할수 없을거다. 고객센터로 전화해주세요.. 라고써있어요..

• 2. 어쩌라고75
    '13.3.28 9:29 PM (221.143.xxx.237)

위 두 분에 더해 보충설명 드리자면 지금 메시지는 일단 님의 메일이 수신됐다는 것만 알려주는 자동응답 정도로 보심 되고요. 답은 48시간 내에는 올 건데, 혹시 메일 보낸 이유가 취소ㄹ 위해서면 그건 이미 처리되어 힘들 거다. 어쨌든 그럴 경우 직접 연락 달라는 내용이에요.

• 3. ..
    '13.3.28 9:36 PM (113.61.xxx.53)

네 두분 모두 감사드립니다.
    어쨌든 전화 하는 방법밖에 없나보네요.
    영어도 안되는데 어떡해야 할지...
    그러게 그냥 울나라 사이트에서 살것이지
    머하러 미국사이트는 들어가서 일을 벌렸는지 모르겠네요.